Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΖΩΝΩΝ ΙΟΥΝΙΟΣ 2011

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ TAEKWONDO W.T.F. ΄΄ΠΡΟΜΑΧΟΣ΄΄ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΥΡΩΝ ΖΩΝΩΝ

 Το Σάββατο 25 Ιουνίου 2011 στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης διεξήχθησαν εξετάσεις TAEKWONDO WTF Μαύρων ζωνών  όλων των βαθμών POOM-DAN της ΕΛ.Ο.Τ. Οι εξετάσεις γίνονται δυο φορές το χρόνο στις δυο Ενώσεις Βορείου και Νοτίου Ελλάδος, και συμμετάσχουν όλοι οι αθλητικοί σύλλογοι με τους υποψήφιους διεκδικώντας τον ανάλογο βαθμό τους. Ο Α.Σ.΄΄ΠΡΟΜΑΧΟΣ΄΄ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ συμμετείχε με επτά (7) αθλητές και αθλήτριες. Ο αθλητής-ρια σύμφωνα με την Ελληνική Ομοσπονδία δυο φορές το χρόνο πρέπει να εξετάζεται για Κούπ στο σύλλογο και με συνολικό χρόνο τουλάχιστον έξι έτη δικαιούται να αιτηθεί για την απόκτηση της μαύρης ζώνης 1 POOM-DAN από την ΕΛ.Ο.Τ. Η ύλη που απαιτείται να γνωρίζουν οι υποψήφιοι είναι: Πούμσε ( διάφορες τεχνικές με άμυνες, μπλόκ και επιθέσεις), χαμπόμ κιρούκι ( αυτοάμυνες μέσα από τα πούμσε ),αγωνιστικό, θραύσεις, ελεύθερες αυτοάμυνες και θεωρία. 
Οι εξετάσεις διεξάγονται εφ’ όλης της ύλης για κάθε κατηγορία. Είναι σημαντική η καλή προετοιμασία με αφιέρωση πολύ χρόνου και επεξήγηση
στο κάθε σημείο, με σκοπό την καλύτερη δυνατή εμφάνιση. Σε οποιαδήποτε ηλικία η κατάκτηση δίνει χαρά. Στις μικρές ηλικίες όμως είναι πιο σημαντική, γιατί μέσα απ’ αυτό  έρχεται η ηθική ικανοποίηση και με την επιβράβευση από τους ειδικούς ενισχύεται η ψυχολογία που είναι και ο σημαντικότερος τομέας.
Στις προαγωγικές εξετάσεις Μαύρων ζωνών συμμετείχε και ο Α.Σ. TAEKWONDO W.T.F. ΄΄ΠΡΟΜΑΧΟΣ΄΄ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ  με 7 αθλητές-ριες.
Για πρώτο POOM-DAN έδωσαν οι παρακάτω αθλητές-τριες: 
ΜΠΑΡΩΝΗ ΜΑΡΘΑ-ΜΑΡΙΑ
ΜΠΑΡΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΑΡΑΚΕΛΙΑΝ ΡΑΦΑΗΛ
ΜΑΡΑΣΛΗ ΦΑΝΗ
ΘΕΟΧΑΡΙΔΟΥ ΆΝΝΑ
ΜΠΕΗ ΜΑΡΙΝΑ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
Συγχαρητήρια έδωσαν σε όλους τους αθλητές-ριες, για την πολύ καλή εμφάνιση και επιτυχία, το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου και οι προπονητές του συλλόγου Ελευθεριάδου Τζένη και Ορμανλίδης Χρήστος. Την ομάδα συνόδευσαν οι προπονητές και όλοι  οι γονείς θαυμάζοντας τα παιδιά τους στην προσπάθεια που κατέβαλλαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου