Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

ΕΠΙΔΕΙΞΗ TAEKWONDO 2011

Εντυπωσιακή επίδειξη Ταεκβοντό από τον
ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ TAEKWONDO W.T.F. ΄΄ ΠΡΟΜΑΧΟΣ ΄΄ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ


                 Εντυπωσιακή Επίδειξη πραγματοποίησε στις 17 Ιουνίου 2011 στο Παλιό Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Ορεστιάδας ο Α.Σ. TAEKWONDO W.T.F. ΄΄ ΠΡΟΜΑΧΟΣ ΄΄ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ενόψει τον εκδηλώσεων ΟΡΕΣΤΕΙΑ 2011

               Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την εκδήλωση και είδε τους μικρούς αθλητές του Συλλόγου να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την εξαίρετη δουλειά που γίνεται στον Αθλητικό Σύλλογο ΄΄ΠΡΟΜΑΧΟΣ΄΄. Στην Επίδειξη έλαβαν μέρος 130 αθλητές και αθλήτριες που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

              Ενθουσιασμένοι έμειναν όλοι με την εντυπωσιακή επίδειξη προχωρημένων αθλητών  και το χορευτικό Ταεκβοντό που παρουσίασαν αθλήτριες του Συλλόγου. Κολακευτικά σχόλια για την οργάνωση αλλά και τις επιδόσεις των αθλητών ακουστήκαν τόσο από τους παρευρισκομένους όσο και από τους γονείς οι οποίοι αποχώρησαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την πρόοδο των παιδιών τους.

Οι δύο Προπονητές του  Συλλόγου η Ελευθεριάδου Τζένη και ο Ορμανλίδης Χρήστος δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι και υποσχέθηκαν περισσότερες όμορφες δραστηριότητες και επιτυχίες στο μέλλον.

Τέτοιες εκδηλώσεις αναδεικνύουν την ομορφιά του αθλήματος του
TAEKWONDO και  αποτελούν  γιορτή για τον αθλητισμό.

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου